MADRAC ECSTASY XXL

ECSTASY XXL je madrac koji ima džepićastu opružnu jezgru s gustim rasporedom opruga (promjer žice 2,0 mm, visina opruga 140 mm). Osnovna karakteristika džepićaste opružne jezgre je u tome što je svaka opruga zamotana u tkaninu što nalikuje džepiću, a opruge su neovisne jedna od druge. Na taj način je omogućeno slobodno 'kretanje' svake pojedine opruge, kako se vibracije ne bi prenosile preko cijelog madraca. Tako dizajnirana jezgra madraca omogućava bolje prilagođavanje anatomiji tijela, te ravan i neopterećen položaj kralježnice. Jezgra madraca obložena je s gornje i donje strane vunenim filcom 600 g/m2, slojevima poliuretanske pjene visine 20 mm (25 kg/m3) i slojevima hladne HR pjene visine 50 mm (35 kg/m3), te ima bočno ojačanje od poliuretanske pjene sa svih strana debljine 60 mm (25 kg/m3). Visina jezgre je 28 cm, a vata i dekorativna tkanina daju madracu dodatnu udobnost i volumen. Skidiva i periva presvlaka od visokokvalitetne tkanine (300 g/m2) prošivena najkvalitetnijom poliesterskom vatom (200 g/m2), omogućava trajnu elastičnost i puni volumen tijekom korištenja proizvoda. Ukupna visina madraca iznosi cca. 30 cm, a za potrebe opremanja turističkih objekata je moguća izrada u drugim visinama.

Ecstasy xxl spada u kategoriju tvrdih/srednje tvrdih madraca, a komponente od kojih je izrađen omogućavaju iznimnu udobnost i prozračnost, praktično održavanje, dugotrajnost i otpornost na deformacije tijekom korištenja. Preporuča se kod opremanja spavaćih i mladenačkih soba, hotela i turističkih objekata više i visoke kategorije, te je pogodan i za osobe veće tjelesne težine.

 

Madrac se može koristiti na svim vrstama fiksnih podnica (iverica, šperploča ili letvice) i letvičastih podnica veće gustoće s maksimalnim razmakom između letvica do 40 mm.

 

Proizvodi se u standardnim dimenzijama: 190/200*80-90-100-120-140-150-160-180 cm.

Moguća je izrada u van-standardnim dimenzijama.

4249.00 kn

4249.00 kn