MADRAC ECSTASY

ECSTASY je madrac koji ima džepićastu opružnu jezgru s gustim rasporedom opruga u tri anatomske zone spavanja (promjer žice 1,8 mm 2,0 mm, visina opruga 140 mm). Osnovna karakteristika džepićaste opružne jezgre je u tome što je svaka opruga zamotana u tkaninu i nalikuje džepiću, a opruge su neovisne jedna od druge.

Na taj način je omogućeno slobodno 'kretanje' svake pojedine opruge, kako se vibracije ne bi prenosile preko cijelog madraca, već samo tamo gdje je pritisak. Tako dizajnirana jezgra madraca omogućava bolje prilagođavanje anatomiji tijela, te ravan i neopterećen položaj kralježnice. Jezgra madraca obložena je s gornje i donje strane vunenim filcom 600 g/m2, slojevima poliuretanske pjene visine 2 cm (25 kg/m3), te ima bočno ojačanje od poliuretanske pjene sa svih strana debljine 6 cm (25 kg/m3). Visina jezgre je 18 cm, a PES vata i dekorativna tkanina daju madracu dodatnu udobnost i volumen. Skidiva i periva presvlaka od visokokvalitetne tkanine (300 g/m2) prošivena je najkvalitetnijom poliesterskom vatom (200 g/m2) te omogućava trajnu elastičnost i puni volumen tijekom korištenja proizvoda. Ukupna visina madraca iznosi 20-21 cm, a za potrebe opremanja turističkih objekata je moguća izrada u drugim visinama.

Ecstasy spada u kategoriju tvrđih madraca, a komponente od kojih je izrađen omogućavaju iznimnu udobnost i prozračnost, praktično održavanje, dugotrajnost i otpornost na deformacije tijekom korištenja. Preporuča se kod opremanja spavaćih i mladenačkih soba, hotela i turističkih objekata visoke kategorije, te je pogodan i za osobe veće tjelesne težine do 150 kg.

Madrac se može koristiti na svim vrstama fiksnih podnica (iverica, šperploča ili letvice).

Proizvodi se u standardnim dimenzijama: 190/200x80, 90, 100, 120, 140, 150, 160 i 180 cm

449 €

449 €