Dostava

UVJETI_MONTAZE_KROŽET_01_10_2019 Dostava proizvoda obavlja se svakog radnog dana i subotom.

 • za isporuke u krugu 20 kilometara od grada u kojem se nalazi prodajni salon ili skladište prodavatelja dostava do kupca ili do trajektne luke plaća se jednokratno prilikom kupnje u iznosu 150 kn (ne vrijedi za otoke)
 • za isporuke na otoke u krugu 20 kilometara od grada u kojem se nalazi prodajni salon ili skladište prodavatelja, dostava se plaća jednokratno prilikom kupnje u iznosu 150 kn uvećano za troškove prijevoza trajekta ili mostarine prema važećim cijenama (ne odnosi se za otoke Pag i Vir)
 • za dostave izvan kruga 20 kilometara od grada u kojem se nalazi prodajni salon ili skladište prodavatelja, plaća se jednokratno prilikom kupnje u iznosu 150 kn uvećano za razliku kilometara u iznosu od 5 kn/km u jednom smjeru (npr. dostava Zagreb – Karlovac: 150 kn + 175 kn = 325 kn)
 • za jednokratne dostave kod iznosa računa većih od 30.000 kuna dostava je gratis

 

VAŽNO

Navedeni uvjeti vrijede za dostavu robe do 1. kata. Za dostave iznad 1. kata u zgradama bez dizala ili u slučaju da roba ne stane u dizalo plaća se dodatni iznos 50 kn/kat. Dodatne informacije potražite na info@sleep-dreams.eu ili na prodajnom mjestu gdje ste planirali kupiti robu.

Ukoliko kupac ili primatelj koji je naveden u narudžbi nije u dogovoreno vrijeme zatečen na navedenoj adresi dostave, kupac će biti obaviješten telefonom i elektroničkom poštom da je neuspio pokušaj dostave, odnosno želi li sam preuzeti robu ili želi ponovnu dostavu. Svaka ponovljena dostava se naplaćuje dodatno u iznosu 5% od iznosa računa s PDV-om.

Ukoliko kupac utvrdi da je naručio pogrešnu dimenziju, proizvod je moguće zamijeniti samo u slučaju ukoliko je proizvod neotpakiran, čist, neoštećen i nekorišten. U takvom slučaju kupac plaća ponovljenu dostavu u visini 5% od iznosa računa s PDV-om i dodatni trošak za odvoz robe u iznosu 150,00 kn.

Ukoliko se radi o raspakiranim madracima kupac plaća ponovno pakiranje robe u iznosu od 75,00 kn za madrace širine do 120 cm, odnosno, 150 kn za madrace širine veće od 120 cm. Za razliku doplate navedenih troškova i eventualnu razliku u cijeni, kupca ćemo prethodno usmeno i pismeno kontaktirati netko od naših djelatnika. Račun se kupcu šalje prilikom dostave, a ukoliko to ne bude moguće, račun će biti poslan elektroničkom poštom.

 

ROKOVI ISPORUKE

Rok isporuke za kupljene proizvode je od 2 do 15 radnih dana za kopneni dio Hrvatske vrijedi za:

 • sve modele madraca i nadmadraca
 • sve modele podnica standardnih dimenzija
 • sve modele tapeciranih kreveta
 • sve artikle koji nisu rezervirani i raspoloživi su na centralnom skladištu

Rok isporuke za podnice koje se mogu naručiti u van-standardnim dimenzijama je od 7 do 20 dana. Rok isporuke za drvene krevete je od 7 do 45 dana.

 

UVJETI MONTAŽE

 

Montaža proizvoda obavlja se svakog radnog dana i subotom.

 • montaža u krugu 20 kilometara od grada u kojem se nalazi prodajni salon ili skladište prodavatelja plaća se jednokratno prilikom kupnje prema cjeniku
 • PREUZMITE CJENIK
 • montaža izvan kruga 20 kilometara od grada u kojem se nalazi prodajni salon ili skladište prodavatelja, plaća se jednokratno prilikom kupnje prema cjeniku montaže uvećano za razliku kilometara u iznosu od 5 kn/km u jednom smjeru (npr. montaža Zagreb – Karlovac: 150 kn + 175 kn = 325 kn)
 • kod istovremene montaže i dostave izvan kruga 20 kilometara od grada u kojem se nalazi prodajni salon ili skladište, plaća se jednokratno prilikom kupnje razlika kilometara u iznosu od 5 kn/km u jednom smjeru (npr. Zagreb – Karlovac: 150 kn + 175 kn = 325 kn) 
 • za oštećenja nastala nestručnom montažom prodavatelj ne priznaje reklamacije 
 • račun se kupcu šalje prilikom dostave i/ili montaže, a ukoliko to ne bude moguće račun će biti poslan elektroničkom poštom.

Navedni uvjeti vrijede od 09.06.2018. godine.

 

Krožet d.o.o.