Apartmanski program

Sleep&dreams program za opremu apartmana i drugih turističkih objekata (hosteli, moteli, seoski turizam, planinarski domovi, odmarališta....) prilagođen je potrebama gostiju koji tijekom godine borave na našoj obali ili na kontinentu. Zdravo i (ne)kvalitetno spavanje tijekom godišnjeg odmora ono je čega se uz ostalo Vaši gosti sjećaju po povratku u svoje domove. To je često presudno u njihovoj odluci hoće li se vratiti Vama ili će smještaj potražiti na nekom drugom mjestu.

 

Na kvalitetu spavanja najviše utječe vrsta madraca i podnica na kojoj se koristi, mikro klima prostorije u kojoj se spava (vlažnost, temperatura, prozračnost, miris, čistoća....itd.), te razina ostale opreme i uređenja. U turističkim objektima česta je promjena gostiju koji se razlikuju po životnim navikama, tjelesnoj težini i visini, intenzitetu znojenja i ostalim karakteristikama. Zato je posebno važno kod opremanja odabrati “pravi“ model madraca i podnicu, kako bi udovoljili potrebama najvećeg broja gostiju.

 

Apartmanski program izdvojena je ponuda artikala iz redovnog asortimana koji su kvalitetom i dizajnom prilagođeni kategoriji objekta koji se oprema, odnosno strukturi gostiju i financijskim mogućnostima.