MADRAC PANTERA

Madrac Pantera ima jezgru od posebne vrste HR pjene – PANTERA (HR = High Resilience) gustoće 50 kg/m³, koja nudi maksimalnu potporu tijelu, regulaciju vlage i topline, svojstva elastičnosti, viskoku razinu udobnosti, te također ima izvrsnu izdržljivost i dugotrajnost.

Pantera je vrhunski proizvod posebno razvijen za visokokvalitetne udobne proizvode poput kreveta, namještaja i madraca. Razlikuje se kroz svoju trajnost, dosljednu kvalitetu i visoku razinu udobnosti.

Pantera ima optimalna svojstva za regulaciju vlage i topline, te smanjuje broj točaka pritiska na tijelo što također poboljšava razinu udobnosti i je vrlo važno u prevenciji dekubitusa. Također, pjena Pantera je broj 1 pjena u medicinskim primjenama.

Madrac Panztera ima visinu jezgre je 18 cm, a slojevi vate i dekorativna tkanina kojom je presvučen, madracu daju dodatnu udobnost i volumen. Skidiva i periva presvlaka od visokokvalitetne tkanine (300 g/m²) prošivena je najkvalitetnijom poliesterskom vatom (200 g/m²) koja omogućava trajnu elastičnost i puni volumen tijekom korištenja proizvoda. Ukupna visina madraca iznosi 20-21 cm.

Pantera je mekani madrac visoke kvalitete, te je zbog svojih karakteristika namijenjen za dugotrajnu i čestu upotrebu. Preporuča se kod opremanja spavaćih soba, hotela viskoke kategorija i drugih turističkih objekata za osobe do 150 kg težine.

Preporuča se koristiti na letvičastim podnicama veće gustoće.

Proizvodi se u standardnim dimenzijama: 190/200x80, 90, 100, 120, 140, 150, 160 i 180 cm. Moguća je izrada u vanstandardnim dimenzijama.

 

699 €

699 €