MADRAC PRESIDENT

PRESIDENT madrac ima džepićastu opružnu jezgru (promjer žice 1,8 mm, visina opruge 140 mm). Osnovna karakteristika džepićaste opružne jezgre je u tome što je svaka pruga zamotana u tkaninu i nalikuje džepiću, a opruge su neovisne jedna od druge.

Na taj način je omogućeno slobodno 'kretanje' svake pojedine opruge, kako se vibracije ne bi prenosile preko cijelog madraca, već samo tamo gdje je pritisak. Tako dizajnirana jezgra madraca omogućava bolje prilagođavanje anatomiji tijela, te ravan i neopterećen položaj kralježnice. Jezgra madraca obložena je s gornje i donje strane termofiksiranim filcom 600 g/m2 i slojevima HR pjene visine 3 cm (30 kg/m3), te ima bočno ojačanje/okvir od poliuretanske pjene sa svih strana debljine 5 cm (25 kg/m3). HR (High Resilience) pjena koja ima 'egg' profil koji omogućava dodatnu udobnost i prozračnost. 

Visina jezgre je 21 cm, a PES vata i dekorativna tkanina daju madracu dodatnu udobnost i volumen. Presvlaka je izrađena od visokokvalitetne TENCEL tkanine (320 g/m2) prošivena je najkvalitetnijom poliesterskom vatom (200 g/m2) te omogućava trajnu elastičnost i puni volumen tijekom korištenja proizvoda.

Ukupna visina madraca iznosi 23 cm.

President spada u kategoriju srednje tvrdih madraca, a komponente od kojih je izrađen omogućavaju iznimnu udobnost i prozračnost, te dugotrajnost i otpornost na deformacije tijekom korištenja. Preporuča se kod opremanja spavaćih i mladenačkih soba, hotela i turističkih objekata.

Madrac se može koristiti na svim vrstama fiksnih podnica (iverica, šperploča ili letvice).

President spada u posebnu ponudu i nije u redovnom asortimanu, a proizvodi se u dimenzijama: 200 x 90 cm, 200 x 160 cm i 200 x 180 cm.

Količine ograničene!

 

999.00 kn

999.00 kn